ADANA / YÜREĞİR - Ethem Kuzucu İlkokulu

Ethem Kuzucu İlkokulu

Özgür Mahallesi 2395 Sokak No3 YÜREĞİR/ADANA
Vizyon
iSTİYORUZKİ: 1)Okulumuzda,öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. 2)Okulumuzda her veli,öğrencisine öğrenme için her türlü fırsat verildiğini bilsin. 3)Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın. 4)Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun,doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. 5)Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın elinden gelenin en iyisini yapsın.
Misyon
Biz,bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili,bilgiye ulaşabilen ve bu bilgiyi kulanabilen,kendine güvenen,aklın ve bilimin üstünlüğüne inanan bireyler olarak yetişmelerini sağlam,21.yy gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Başarılar
2012 yılı SBS sınavında Öğrencimiz Fatma Nur Çoban Adana Anadolu Lisesi,4 öğrencimiz farklı Anadolu liselerini kazanmıştır.Ayrıca iki öğrencimiz de burs almaya hak kazanmıştır.2022 Yılında Bir Öğrencimiz BİLSEM Sınav Sürecinde Başarılı Olmuştur...
BAŞLAMA:08.30 BİTİŞ :13:40
Kılima
Ulaşım
Büyük saat,yağ cami istikametinden hareket eden Özgür Mahallesi dolmuşları ile eski vilayet durağı,Kültür Merkezi karşısındaki petrol istasyonu durağı ve Sabancı Merkez cami karşısındaki duraktan binilerek okula gelinebilir.
Yerleşim Yeri
Özgür Mahallesi Adana-Ceyhan Karayolu üzerinde, Asri Mezarlık karşısındadır.Okul Mahallede inşaa edilen Yüreğir Yıldızı Konutları Sitesi yanındadır.
Okulumuz Yüreğir İlçe Merkezindedir.